OM OSS

 Craft Tech AB grundades 2004 och drivs sedan dess av familjen Sandberg. 

Företaget är beläget i Vallentuna kommun och tillsammans med vår personal arbetar vi brett i den yttre miljön. Allt från bl.a. planering, skötsel, styling, anläggning och underhåll till julgransuppsättning, snöröjning och sandupptagning. Ring oss gärna för en konsultation och övriga frågor. 

Med år av erfarenhet arbetar vi hos bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsförvaltare, och privat personer, där alla uppdrag varierar från bostadsgårdar, villaträdgårdar till andra gröna rum och utemiljöer. 

Craft Tech AB servar och reparerar även trädgårdsmaskiner som bl.a. robotgräsklippare, röjsågar, m.m. och i vår nyöppnade proffsbutik säljer vi trädgårdsverktyg, maskiner och tillbehör från olika leverantörer.

Vi önskar er varmt välkomna till oss. 

Öppettider: Måndag – Fredag 07.00-16.00

Crafttech AB

Tallhammarsvägen 85
Vallentuna
Tel: +46 8-511 870 75

 

Fakturor skickas till faktura@crafttech.se

 

 

Kontakta oss gärna

3 + 11 =

Miljö

Idag är miljötänk obligatoriskt och vi har valt att följa de högsta miljökraven. Därför följer vi hela tiden nyheter om en bra miljö och arbetar ständigt med att uppdatera vårt miljöprogram.

I våra arbetsredskap som kräver drivmedel strävar vi alltid till att använda så miljövänliga drivmedel som möjligt. Våra dieselbilar drivs av Statoils miljödiesel och i mindre arbetsredskap har vi Stihls 4 mix motorer. De uppfyller de högsta miljökraven. Innan start av ett projekt planerar vi så att onödiga transporter undviks.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.