Robotgräsklippare

Crafttech Sverige AB är återförsäljare av bla Stihl och Stiga robotgräsklippare. Vi har robotar för små och stora tomter. Har ni funderingar tveka inte att kontakta oss. Vi servar och reparerar alla typer av robotgräsklippare.

Kontakta Anton direkt på: 070 811 62 86

Mail: anton.stabeck@crafttech.se

Ni kan även skicka mail direkt till vår verkstad genom att fylla i formuläret underst på denna sida. Förutom butik/webbhandel har vi verkstad som servar och reparerar de flesta fabrikat på marknaden. Snabb service och goda råd från proffsig personal med många år i branschen. Titta in under verkstad för mer info. Vi finns i Vallentuna, Norrort, Stockholm.

BOKA NU!

Här kan du boka en service eller reparation. Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss! När du lämnar in en maskin för service eller lagning till oss vill vi att du skriver ner vad som ska göras och vad som är trasigt. Det underlättar och spar tid. Vi servar och lagar alla typer av grönytemaskiner mest åt proffskunder men hjälper även privatpersoner.

Här finns vi:

Kom gärna förbi vår verkstad med maskinen om du vill lämna in den direkt. Vi servar och reparerar alla typer av trädgårdsmaskiner.